ΕΚΟ Λιβάνιος

Διανομή Καυσίμων
στην Μήλο

 

 • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
 • Λιμάνι Πολλώνια
 • Βενζιναδικο – Παρασπόρος

Έχουμε τις καλύτερες τιμές καυσίμων στη Μήλο! 

ΕΚΟ Λιβάνιος

ΕΚΟ Λιβάνιος – Εγγυημένη ποιότητα καυσίμων

Παρέχουμε ποιοτικά καύσιμα στις υψηλότερες προδιαγραφές σε σκάφη  αναψυχής και επαγγελματικά σκάφη.

Το Βενζινάδικο Marine Fuel Milos ΛΙΒΑΝΙΟΣ εφοδιάζει με καύσιμα, σκάφη στη Μήλο από το 1999, προσφέροντας ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά στις πιο προσιτές τιμές.

Το βενζινάδικο μας εξυπηρετεί κάθε είδους σκάφος και για οποιαδήποτε ποσότητα, προσφέροντας καύσιμα για περισσότερα από 21 χρόνια, καλύπτοντας κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στα λιμάνια της Μήλου, τον Αδάμαντα και τα Πολλώνια, έχοντας πιστούς πελάτες που εκτιμούν τις υπηρεσίες και την αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Συνδυάζοντας την πολυετή πείρα μας, το σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, και τον κατάλληλο εξοπλισμό (βυτιοφόρα οχήματα από 1000 λίτρα έως 20.000 λίτρα) για ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά καυσίμων, σας προσφέρουμε την επιλογή να ανεφοδιάσετε το σκάφος αναψυχής, ή το επαγγελματικό σκάφος σας, με καύσιμα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας γρήγορη εξυπηρέτηση  και άμεση παράδοση καθώς διαθέτουμε σύστημα αντλίας γρήγορης φόρτωσης EMR το οποίο φορτώνει 350 λίτρα ανά λεπτό.

marine fuel milos diesel

Diesel Ekonomy

marine fuel milos diesel avio

Diesel Avio

marine fuel milos unleaded

95 Economy

marine fuel milos eko racing

Eko Racing

Βενζινάδικο ΕΚΟ Λιβανιος στην Μήλο
Βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, φιάλες υγραερίου, είδη υγραερίου μπαταρίες και λιπαντικά.

 

Οτιδήποτε χρειάζεστε παραδίδεται στα λιμάνια του Αδάμαντα και των Πολλωνίων

 

 • Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Livanios Marine fuel & Oil Μήλος ξεκίνησε την πορεία του στα προϊόντα καυσίμων το 1999, αντιπροσωπεύοντας τα επίσημα χρώματα της ΕΚΟ, όπου και κρατάει μέχρι σήμερα.
 • Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και προσαρμοζόμαστε σε αυτές, ακολουθώντας την τελευταία τεχνολογία που απαιτείται για μια φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση.
 • Το 2007, η εταιρεία μας Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Ν.& Ι. Λιβάνιος ήταν για άλλη μια φορά η πρώτη επιχείρηση που εφάρμοσε όλες τις απαραίτητες  διαδικασίες εκσυγχρονισμού, καθώς εγκαταστήσαμε  ηλεκτρονικούς αισθητήρες νερού, πιστοποιημένους από το ISO 1025 στις δεξαμενές μας, που παρέχονται από την LOGICOM, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο. Ταυτόχρονα με το σύστημα GSI suit εισροών – εκροών το οποίο έγινε υποχρεωτικό στην Ελλάδα το 2014. Αυτό σημαίνει ότι ήμασταν έτοιμοι για να παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας αλλά και τις αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα μας.
 • Η Marine Fuel Milos πραγματοποιεί καθημερινές επιθεωρήσεις και δοκιμές σε όλες τις δεξαμενές καυσίμου και τις αντλίες, για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα καυσίμου.

Τι είναι ένα σύστημα εισροών – εκροών?

Σύμφωνα με τον Ν. 3784 (ΦΕΚ 137Α / 07-08-2009), απαιτείται η εγκατάσταση αυτοματοποιημένων συστημάτων εισόδου-εξόδου καυσίμου για όλα τα Πρατήρια στην Ελλάδα.

Σε Φ2-1617 (ΦΕΚ) 1980 / 21-12-2010) και POL. Περιλαμβάνονται αποφάσεις για τα πρότυπα λειτουργίας των συστημάτων, καθώς και το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασής τους στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Μεταγενέστερες αποφάσεις Φ2-2022 (ΦΕΚ 3017 / 14-11-2012) και POL. 1203 (ΦΕΚ 3130 / 26-11-2012) ορίζουν ή τροποποιούν ορισμένες λεπτομέρειες προηγούμενων αποφάσεων και αποτελούν την τελική τροποποίηση των προτύπων του συστήματος εισροών – εκροών.

Το σύστημα Gsi suit μέσω της εταιρείας Printec η οποία υποστηρίζει τεχνικά το πρόγραμμα του πρατηρίου πληροί όλες τις νόμιμες απαιτήσεις από:

 • Σύστημα διαχείρισης αντλιών
 • Σύστημα παρακολούθησης δεξαμενών
 • Λογισμικό διαχείρισης πρατηρίων υγρών καυσίμων

Το σύστημα εισροών – εκροών απαιτείται για την κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων διανομής υγρών καυσίμων σε κάθε πρατήριο, με αυτόματη καταχώριση των κατανεμημένων όγκων, αυτοματοποιημένη σύγκριση εισόδου-εξόδου του καυσίμου και διαβίβαση των δεδομένων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σύστημα διαχείρισης αντλιών

Παρακολούθηση δεξαμενών

Διαχείρισης πρατηρίων καυσίμων

Πιστοποιητικό όγκου δεξαμενών

printec
Gas Station Milos

Διανομή Υψηλής Ποιότητας Καυσίμων με δείγμα και πιστοποιητικό ανάλυσης καυσίμου, κατόπιν αιτήσεως του πελάτη σε σκάφη αναψυχής και επαγγελματικά σκάφη.

Η Marine Fuel ΕΚΟ Λιβάνιος είναι μονόδρομος στην επιλογή σας, για καθαρά αξιόπιστα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές καύσιμα.

marine-fuel-milos-5-stars

ΕΚΟ Λιβάνιος Μήλος

Αυτές οι εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί:

Για 21 χρόνια το Πρατήριο μας ΕΚΟ Λιβάνιος είχε και έχει την καλύτερη ποιότητα καυσίμου στη Μήλο! Η Marine Fuel Milos ΛΙΒΑΝΙΟΣ συνδυάζει την  καλύτερη ποιότητα καυσίμων με συνεχή και πιστοποιημένη παρακολούθηση σε προσιτές τιμές. Οι πελάτες μας, μας  κατέταξαν ανάμεσα στα κορυφαία πρατήρια όχι μόνο της Μήλου αλλά και των Κυκλάδων, μετά από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας, ειλικρίνειας, συνέπειας και εμπιστοσύνης, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει μεγάλο αριθμό πελατών που εμπιστεύονται απόλυτα τα καύσιμα μας και τις υπηρεσίες μας δίνοντας μας το προβάδισμα στην αγορά με μερίδιο που φτάνει σχεδόν τα 60 %.
Με ένα τηλεφώνημα θα βρείτε αυτό που ζητάτε!!!

 

marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
Gas station Milos
marine-fuel-imerys
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine-fuel-horizon-yachtsl
Gas station Milos
marine-fuel-horizon-yachtsl
Gas station Milos
marine-fuel-horizon-yachtsl
Gas station Milos
marine-fuel-horizon-yachtsl
marine fuel milos aquatta
Livanios Gas station Milos
marine-fuel-horizon-yachtsl
Gas Station Milos
Gas station Milos
Gas station Milos
marine-fuel-horizon-yachtsl
Ανεφοδιασμός σκαφών της FRONTEX

Ανεφοδιασμός σκαφών της FRONTEX στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο από τη Marine fuel Livanios. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.

Με ένα τηλεφώνημα θα βρείτε αυτό που ζητάτε!!!

Πετρέλαιο Κίνησης (Biodiesel και Premium Avio) βενζίνη Αμόλυβδη 95οct. και Βενζίνη Αμόλυβδη 100oct. Λιπαντικά, Φιάλες Υγραερίου, Αξεσουάρ και είδη Υγραερίου, Μπαταρίες Σκαφών. Για καταμαράν, ταχύπλοα και ιστιοφόρα.

ΕΚΟ Λιβάνιος Βρείτε μας στα Social Media

logo-marine-fuel-milos

Διανομή καυσίμων, μαρίνα λιμάνι Αδάμαντα Μήλου, λιμάνι Πολλώνια. Βενζινάδικο Μήλος. Χαμηλή τιμή.
Στο βενζινάδικο Λιβάνιος θα βρείτε Καύσιμα ντίζελ , πετρέλαιο, λάδια, φιαλίδια υγραερίου, φιάλες υγραερίου, γκαζάκια, μπαταρίες και λιπαντικά για ταχύπλοα, ιστιοφόρα, καταμαράν, μηχανοκίνητο σκάφος και ιστιοφόρο. Σε χαμηλές τιμές. ΕΚΟ Λιβάνιος

Eko Λιβάνιος

 • Επικοινωνήσετε μαζί μας

Διανομή Καυσίμων στην Μήλο

 • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
 • Λιμάνι Πολλώνια
 • Βενζιναδικο – Παρασπόρος