Λιπαντικά Μήλος

Διανομή λιπαντικών
και λαδιών στην Μήλο

 

ΕΚΟ Λιβάνιος

  • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
  • Λιμάνι Πολλώνια
  • Βενζιναδικο – Παρασπόρος

Έχουμε τις καλύτερες τιμές καυσίμων στη Μήλο! 

 

Λιπαντικά Μήλος

Λιπαντικά και υγρά εξαιρετικής ποιότητας εγγυημένα από μια αξιόπιστη μάρκα

Λιπαντικά υψηλής απόδοσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Η ΕΚΟ Λιβάνιος εμπορεύεται λιπαντικά και ορυκτέλαια από το 1999 στη Μήλο, ηγείται της αγοράς λαδιού κινητήρα και λίπανσης. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι της υψηλότερης ποιότητας, ικανοποιώντας τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές και έχουν εγκριθεί πλήρως από το Εθνικό Συμβούλιο Χημικών.

Η ΕΚΟ Λιβάνιος παρέχει στην αγορά μια πλήρη γκάμα προϊόντων που πληρούν τα πρότυπα και τις απαιτήσεις των σκαφών, των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας. Τα προϊόντα μας πλαισιώνονται από το κατάλληλο προσωπικό μαζί με τη μακρά εμπειρία μας, καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Δωρεάν παράδοση στο λιμάνι

Λιπαντικά και βαλβολίνες ΕΚΟ Λιβάνιος

 

Έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 9002, από τον Μάιο του 2000.

Λάδια για κινητήρες, υγρά κίνησης, ψυκτικά, λιπαντικά, υδραυλικά λάδια, βιομηχανικά προϊόντα, γράσα και καθαριστικά Λιπαντικά Μήλος.

Διανομή λιπαντικών και λαδιών στην Μήλο

Στα λιμάνια του Αδάμαντα και τα Πολλώνια

ΕΚΟ Λιβάνιος. Τα λιπαντικά έχουν αναπτυχθεί ώστε να πληρούν όλες τις απαιτήσεις του κανονισμού REACH σχετικά με την ασφαλή χρήση χημικών και τον κανονισμό CLP για την ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία, ο οποίος ευθυγραμμίζει την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ με το Παγκόσμιο Εναρμονισμένο Σύστημα των Ηνωμένων Εθνών (GHS).

Οι εφαρμογές λιπαντικών EKO υποστηρίζονται από ειδικούς τεχνικούς συμβούλους, είτε επί τόπου είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης επικοινωνίας, πάντα κατόπιν αιτήματος.

Οι διαδικασίες που εφαρμόζονται στον σχεδιασμό, την παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή λιπαντικών EKO είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001, πρότυπο EN ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση και το OHSAS 18001 για τη διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας.

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις αποτελούν τη δέσμευση του ομίλου HELPE για την υιοθέτηση και εφαρμογή διεθνών προτύπων, κωδικών και βέλτιστων πρακτικών για τη δραστηριότητά του στα λιπαντικά.

Ολοκληρωμένες λύσεις για λίπανση

Λιβάνιος shop προϊόντα EKO

38802856 2222069297807912 4
38802856 2222069297807912 4 1
45630276 2352828068065367 4

Επιλέξτε λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας για το επαγγελματικό σας όχημα από μια μεγάλη ποικιλία λιπαντικών EKO. Εξασφαλίσετε υψηλή απόδοση του κινητήρα.

 

 

Προϊόντα λίπανσης και υπηρεσίες

Η ΕΚΟ Λιβάνιος διαθέτει μια πλήρη γκάμα λιπαντικών κορυφαίας ποιότητας και συναφών προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες λίπανσης οχημάτων, μηχανημάτων και σκαφών.

Βάζουμε πάντα τις ανάγκες των πελατών μας μπροστά προσφέροντας τεχνική υποστήριξη.

Λιπαντικά και λάδια

Η ΕΚΟ Λιβάνιος για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι ένας αξιόπιστος προμηθευτής λιπαντικών ποιότητας στην αγορά του νησιού, με μια γκάμα που περιλαμβάνει: λάδια κινητήρων, ψυκτικά, ειδικά λιπαντικά, υδραυλικά λάδια, βιομηχανικά προϊόντα, γράσα και καθαριστικά.

Έχουμε έναν απλό στόχο ως προμηθευτής, να παρέχουμε υψηλής ποιότητας λιπαντικά προϊόντα σε ανταγωνιστική τιμή.

Επιλέξτε μας ως συνεργάτη σας και έχετε έναν ισχυρό και θετικό σύμμαχο στην προσπάθειά σας να λειτουργείτε κερδοφόρα και επιτυχημένα.

Lubricants Milos

Παρέχοντας Υψηλής Ποιότητας Λιπαντικά, Ντίζελ & Αέριο
σε σκάφη αναψυχής και επαγγελματικά σκάφη

 

Η ΕΚΟ Λιβάνιος είναι η λύση πέντε αστέρων
για παράδοση καυσίμων σκαφών και γιοτ.

Λιπαντικά, Λάδια και Υγρά ΕΚΟ Λιβάνιος

Τα λιπαντικά είναι προϊόντα πετρελαίου και συνθετικών υδρογονανθράκων που κατασκευάζονται για να μειώσουν τη φθορά σε ρουλεμάν ή άλλες μεταλλικές επιφάνειες που παρουσιάζουν τριβή κατά τη λειτουργία τους. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της απόδοσης και την επέκταση της διάρκειας λειτουργίας των κινητήρων εσωτερικής καύσης, των κιβωτίων ταχυτήτων, των συμπιεστών, των κινητήρων, των βαρούλκων και μιας μεγάλης ποικιλίας άλλων μηχανημάτων. Τα λιπαντικά κατασκευάζονται για να ικανοποιούν συγκεκριμένες ιδιότητες που περιλαμβάνουν υψηλά σημεία βρασμού, χαμηλά σημεία πήξης, δείκτες υψηλού ιξώδους, θερμική σταθερότητα, υδραυλική σταθερότητα, αντοχή στη διάβρωση και αντοχή στην οξείδωση, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες.

logo-marine-fuel-milos

Λιπαντικά, Λάδια, βαλβολίνες μπαταρίες αυτοκινήτων, μπαταρίες σκαφών, βενζινάδικο Μήλος, σταθμός μπαταρίας Μήλου,
Στο βενζινάδικο λιβάνιος θα βρείτε Καύσιμα ντίζελ , πετρέλαιο, λάδια, φιαλίδια υγραερίου, φιάλες υγραερίου, γκαζάκια, μπαταρίες και λιπαντικά για ταχύπλοα, ιστιοφόρα, καταμαράν, μηχανοκίνητο σκάφος και ιστιοφόρο. Σε χαμηλές τιμές. Καύσιμα, Ντίζελ, λάδι, εμφιαλωμένο αέριο, λιπαντικά. μπαταρία αυτοκινήτου, μπαταρία φορτηγού, σε προσφορές. Λιπαντικά Μήλος

Eko Λιβάνιος

  • Επικοινωνήσετε μαζί μας

Διανομή λιπαντικών
και λαδιών στην Μήλο

 

  • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
  • Λιμάνι Πολλώνια
  • Βενζιναδικο – Παρασπόρος