Φιάλες Υγραερίου Μήλος

Πώληση και Διανομή
Φιαλών και ειδών Υγραερίου

ΕΚΟ Λιβάνιος

  • Λιμάνι Αδάμαντα
  • Λιμάνι Πολλώνια
  • Σταθμός Καυσίμων Παράσπορος

Έχουμε τις καλύτερες τιμές καυσίμων στη Μήλο! 

Φιάλες Υγραερίου

Φιάλες Υγραερίου – Φιάλες Προπανίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Φιάλες υγραερίου, είδη υγραερίου και αξεσουάρ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Φιάλες Υγραερίου Μήλος EKO Λιβάνιος είναι μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση στη Μήλο. Παραδίδουμε Φιάλες Υγραερίου και Προπανίου σε σκάφη στα λιμάνια του Αδάμαντα ή στα Πολλώνια της Μήλου, σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στην εγχώρια αγορά, Φιάλες υγραερίου και Προπανίου 3kg 10kg, 13kg, 15kg, 25kg, και φιαλίδια 190gr και 500gr. Επίσης διαθέτουμε και φιάλες 10kg και 7,5kg από ανθρακονημα για μεγαλύτερη ασφάλεια και μικρότερο βάρος.

Ψάχνετε για Φιάλες Υγραερίου, προπανίου ή βουτανίου για το σκάφος σας στη Μήλο;

Έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία φιαλών Υγραερίου, Προπανίου και ειδών Υγραερίου (εξαρτήματα από κουζινάκια, καρένες, λάστιχα απλά και ενισχυμένα μπλενταζ, μαντεμένια μάτια επαγγελματικών κουζινών, ρυθμιστές και μανόμετρα, συσκευές Υγραερίου, ψησταριές Υγραερίου, μαντεμένιες πλάκες ψησίματος σε διάφορα μεγέθη και φιαλίδια για καμινέτα 190gr. και 500gr).

Δυνατότητα διανομής φιαλών Υγραερίου και Προπανίου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις στο νησί, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τη σύνδεση των φιαλών!!! ΔΩΡΕΑΝ παράδοση κάθε μέρα !!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι τιμές για τις Φιάλες Υγραερίου και Προπανίου 3kg, 10kg, 13kg, 15kg, 25kg, και αλλά και για τις φιάλες από ανθρακονημα 10kg και 7,5kg αφορούν οπωσδήποτε ανταλλαγή μιας αντίστοιχης κενής φιάλης.

Δωρεάν παράδοση στο λιμάνι

Φιάλες Υγραερίου Μήλος, γρήγορη παράδοση με με ασφάλεια.

 

Οι Φιάλες Υγραερίου είναι διαθέσιμες προς διανομή σε όλη τη Μήλο. Έτσι, είτε ζείτε στη Μήλο είτε έρχεστε για διακοπές, σας εξασφαλίζουμε άμεση και ασφαλή παράδοση στον χώρο σας

gas milos

Ψάχνετε για φιάλες υγραερίου η προπανίου και αξεσουάρ Υγραερίου για το σκάφος σας;

Διανομή στα λιμάνια Αδάμαντα και Πολλώνια

Η υπηρεσία διανομής Gas Milos Λιβάνιος είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της. Παραδίδουμε Φιάλες Υγραερίου και Προπανίου 7 ημέρες την εβδομάδα. Διεξάγουμε καθημερινές επιθεωρήσεις, ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας σε όλα τα στάδια παραλαβής επεξεργασίας διανομής και παράδοσης

Οι επίσημοι συνεργάτες μας

carbon-fiber-bottle

F-GAS ανθρακονημα

eko gas milos

Φιάλες υγραερίου EKO GAS

GS-GAS-BOTTLE

Φιάλες υγραερίου GS GAS

 


ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

Φιάλες υγραερίου περογκάζ


Η ασφάλεια είναι ο πρωταρχικός μας στόχος

 Χρήσιμες συμβουλές αποθήκευσης φιαλών και εγκαταστάσεων υγραερίου:

Το LPG (Liquefied Petroleum Gas) χρησιμοποιείται συχνά ως καύσιμο από συσκευές για μαγείρεμα και θέρμανση από σόμπες στα σκάφη, σε σπίτια και επιχειρήσεις. Ωστόσο, το υγραέριο είναι δυνητικά επικίνδυνο εάν δεν αποθηκεύεται καταλλήλως ή εάν η εργασία της συσκευής ή του σωλήνα σύνδεσης δεν συντηρείται σωστά και τακτικά ή υποστεί ζημιά.
• Οι φιάλες Υγραερίου σε σκάφη θα πρέπει να αποθηκεύονται όρθιες σε ένα ειδικό ντουλάπι το οποίο πρέπει να βρίσκεται εκτός των χώρων ενδιαίτησης.
• Για σκάφη τα οποία δεν διαθέτουν ειδικό ντουλάπι για τη φιάλη υγραερίου, η εξεύρεση κατάλληλης αποθήκευσης μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση.
Η απλούστερη επιλογή μπορεί να είναι η τοποθέτηση της φιάλης με αποδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας στο κατάστρωμα. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει προσεκτικά για να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα, οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να τοποθετηθούν σε μια θέση που δεν θα επιτρέπει στο διαρρέον αέριο να εισέλθει στο εσωτερικό του σκάφους, δηλαδή να βρίσκεται πολύ κοντά στις καταπακτές.
Τα περισσότερα σκάφη επίσης φέρουν μια εφεδρική φιάλη, η οποία θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη με την ήδη υπάρχουσα φιάλη “σε χρήση”. Αν και η εφεδρική φιάλη είναι λιγότερο πιθανό να διαρρεύσει όσο είναι σφραγισμένη, δεν είναι ωστόσο απίθανο να συμβεί ένα ατύχημα, ειδικά εάν δεν είναι τοποθετημένη με ασφάλεια και προστατευμένη από πιθανές αιτίες φθοράς .
• Σε κάθε περίπτωση πάντως οι συνδεδεμένες φιάλες θα πρέπει να έχουν απαραίτητα κάποιον Ρυθμιστή Υγραερίου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της συσκευής Υγραερίου.

Ρυθμιστές

Ρυθμιστές Υγραερίου LPG, Ρυθμιστές πίεσης αερίου, Ρυθμιστές Φιαλών Υγραερίου & Εξαρτήματα Φιαλών Υγραερίου
nova comet 12 18 rithmizomenos 500x500 1
04040280206 500x500 1
nova comet 12 18 rithmizome
nova com rithmizomenos
  • Η κύρια λειτουργία ενός ρυθμιστή αερίου LPG είναι η μείωση της πίεσης που εξαρτάται από την πίεση της φιάλης αερίου LPG από 400-1200kPa έως την απαιτούμενη πίεση λειτουργίας 2,75kPa για τις συσκευές αερίου.
  • Ο ρυθμιστής αερίου μειώνει την υψηλή πίεση από τη φιάλη αερίου σε μια σταθερή πίεση αερίου όπως απαιτείται από την συσκευή. Οι ρυθμιστές αερίου χρησιμοποιούνται για όλα τα συμπιεσμένα αέρια και αέρια που υγροποιούνται υπό πίεση, όπως οι ρυθμιστές αερίου LPG για φιάλες υγραερίου.
  • Οι ρυθμιστές πίεσης χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες σύμφωνα με την συσκευή λειτουργίας. Σε ρυθμιστές χαμηλής πίεσης που προορίζονται συνήθως για σόμπες, ψυγεία, φούρνους, συσκευές μαγειρέματος κτλ. Και σε ρυθμιστές υψηλής πίεσης που προορίζονται συνήθως για συσκευές μαγειρέματος.

Αξεσουάρ, Προσαρμογείς Φιαλών και Σύνδεσμοι

Η ΕΚΟ Λιβάνιος διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για συσκευές Υγραερίου, αλλά παρέχει και τη δυνατότητα παραγγελίας σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο το προϊόν στο κατάστημα, με άμεση παράδοση εντός σύντομου χρονικού διαστήματος – όπως: ρυθμιστές, Λάστιχο απλό και Λάστιχο ενισχυμένο μπλεντάζ , παροχής Υγραερίου για L.P.G.

Με ένα μόνο τηλεφώνημα στον εξειδικευμένο υπάλληλο μας σε θέματα που αφορούν το Υγραερίου και όλα τα συναφή είδη υγραερίου, ο οποίος θα σας ενημερώσει κατάλληλα και θα σας εξυπηρετήσει υπεύθυνα. Αναλαμβάνουμε κατόπιν την παράδοση της παραγγελία σας, οπουδήποτε μας το ζητήσετε εντός της Μήλου καθώς και στα λιμάνια του Αδάμαντα και των Πολλωνίων.

kaminetoa

ΕΚΟ Λιβάνιος – Φιάλες Υγραερίου και προπανίου
Ανταλλακτικά, γκαζάκια και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε

Παρέχουμε Καύσιμα υψηλής ποιότητας σε σκάφη αναψυχής.
Φιάλες υγραερίου ΔΩΡΕΑΝ διανομή 

logo-marine-fuel-milos

Διανομή καυσίμων, Φιάλες Υγραερίου, μαρίνα λιμάνι Αδάμαντα Μήλου, λιμάνι Πολλώνια. Βενζινάδικο Μήλος. Χαμηλή τιμή.
Στο βενζινάδικο λιβάνιος θα βρείτε Καύσιμα ντίζελ , πετρέλαιο, λάδια, φιαλίδια υγραερίου, φιάλες υγραερίου, γκαζάκια, μπαταρίες και λιπαντικά για ταχύπλοα, ιστιοφόρα, καταμαράν, μηχανοκίνητο σκάφος και ιστιοφόρο. Σε χαμηλές τιμές. Φιάλες προπανίου

Eko Λιβάνιος

  • Επικοινωνήσετε μαζί μας

Πώληση και Διανομή
Φιαλών και ειδών Υγραερίου

 

  • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
  • Λιμάνι Πολλώνια
  • Βενζιναδικο – Παρασπόρος