Μπαταρίες Μήλος

Διανομή μπαταριών

στην Μήλο

 

  • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
  • Λιμάνι Πολλώνια
  • Βενζιναδικο – Παρασπόρος

 

Έχουμε τις καλύτερες τιμές μπαταριών στη Μήλο!

5b2nia04 300x101 2

Μπαταρίες ΕΚΟ Λιβάνιος
Για για όλους τους τύπους σκαφών και οχημάτων

Οι μπαταρίες σκαφών ειναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την σωστή λειτουργία και συντήρηση του σκάφους. Χωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις απαιτήσεις και τις λειτουργίες που έχει κάθε σκάφος.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι μπαταρίες σκαφών εκκίνησης οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλή στιγμιαία ενέργεια και είναι κατάλληλες για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ζήτηση ενέργειας σε ΑΜΠΕΡ κατά την εκκίνηση.

Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από τις μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης (AGM), που είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε η παροχή ενέργειας που προσφέρουν να διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μετά την επαναφόρτισή τους να επανέρχονται στο αρχικό τους επίπεδο. Η ιδιαιτερότητα των μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης είναι ότι η συγκεκριμένη διαδικασία φόρτο-εκφόρτισης μπορεί να πραγματοποιηθεί για μεγάλο αριθμό επαναλήψεων.

Η τρίτη κατηγορία εμφανίζονται οι μπαταρίες μικτής χρήσης, οι οποίες αποτελούν συνδυασμό μπαταριών εκκίνησης και βαθιάς εκφόρτισης και έχουν ευρεία εφαρμογή στα περισσότερα σκάφη.

Μπαταρίες για όλα τα οχήματα

Δωρεάν παράδοση στο λιμάνι.

ΕΚΟ Λιβάνιος μπαταρίες για ολα τα σκαφη

 

Μπαταρίες σκαφών και οχημάτων δωρεάν διανομή στα λιμάνια
του Αδάμαντα και στα Πολλώνια

Η υπηρεσία διανομής ΕΚΟ Λιβάνιος είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της. Παράδοση 7 ημέρες την εβδομάδα οπουδήποτε στο νησί.

Οι επίσημοι συνεργάτες μας

Μπαταρίες Μήλος
MODILE-BATTERY
MODILE-BATTERY
MODILE-BATTERY

Μπαταρίες σκαφών και αυτοκινήτων στη σωστή τιμή

Ένα από τα βασικά εξαρτήματα σε ένα σκάφος είναι η μπαταρία ίσως θα έλεγα και το σπουδαιότερο αφού χωρίς αυτήν δεν μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν τίποτα. Η μηχανή μας δεν μπορεί να πάρει μπρος ούτε να λειτουργήσουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα χωρίς αυτήν μιας και είναι η βασική συνεχής πηγή ηλεκτρικής ενέργειας στο σκάφος.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Το Ελληνικό όνομα είναι Συσσωρευτής ηλεκτρικής ενέργειας , (το όνομα μπαταρία είναι από το Ιταλικό Batteria που σημαίνει συστοιχία, και αυτό προέρχεται από το Batteria di accumulatori = Συστοιχία συσσωρευτών), Η μπαταρία είναι ένα ηλεκτρικό εξάρτημα ικανό να αποθηκεύει ηλεκτρισμό υπό μορφή χημικής ενέργειας. Η απόδοση της εξαρτάται από τον τύπο κατασκευής της (απόδοση είναι το ποσόν επί της εκατό της χημικής ενέργειας που μετατρέπεται σε ηλεκτρική. Το ιδανικό είναι όταν 100% της χημικής ενέργειας μετατρέπεται σε ηλεκτρική, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.
Μια κλασική μπαταρία μολύβδου με ηλεκτρολύτη διάλυμα θειικού οξέος έχει απόδοση 75%, ενώ μια μπαταρία κλειστού τύπου τζέλ μπορεί να φθάσει απόδοση 95%.

Διαθέτουμε ευρύ φάσμα μπαταριών για σκάφη

Η ΕΚΟ Λιβάνιος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μπαταριών και καλύπτει τις ανάγκες σκαφών, όπως ρυμουλκά, ιστιοφόρα, ταχύπλοα, καταμαράν και ιδιωτικά σκάφη. Μόνο με ένα τηλεφώνημα, δωρεάν διανομή στα λιμάνια του Αδάμαντα και στα Πολλώνια. Δεν είναι πάντα γαλάζιος ο ουρανός και ήρεμα τα νερά – να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες συνθήκες με μια αξιόπιστη μπαταρία υψηλής απόδοσης.

img about

Παράδοση καυσίμων υψηλής ποιότητας.

Ντίζελ, πετρέλαιο, αμόλυβδη, μπουκάλες, γκαζάκια, λιπαντικά, και μπαταρίες για ολα τα σκάφη. Η ΕΚΟ Λιβάνιος είναι η πεντάστερη λύση στην παράδοση μπαταριών για σκάφη στο νησί της Μήλου από το 1991.

Μπαταρίες Μήλος ΕΚΟ Λιβάνιος.

 

  • Η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας του σκάφους είναι περίπου 3-4 χρόνια, αν και μπορεί να διαρκέσει έως και 6 χρόνια στις σωστές συνθήκες.
  • Για να διασφαλίσετε ολόκληρη την διάρκεια ζωής της, διατηρήστε τις μπαταρίες σας συνδεδεμένες σε φορτιστή συντήρησης για να τη διατηρήσετε πλήρως φορτισμένη.
  • Οι μπαταρίες Cycle έχουν σχεδιαστεί για να αποφορτίζονται αργά για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αντέχουν αρκετές εκατοντάδες κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης.
  • Οι μπαταρίες Dual-Purpose συνδυάζουν την απόδοση της μπαταρίας εκκίνησης και βαθύ κύκλου και είναι μια καλή όταν δεν υπάρχει χώρος για δύο μπαταρίες.
  • Εάν μείνετε απο μπαταρία στην θάλασσα, δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγα που μπορούν να γίνουν.
  • Οι μπαταρίες διαφέρουν ανάλογα για ποιο σκοπό είναι κατασκευασμένες. Έχουμε λοιπόν της μπαταρίες αυτοκινήτου, τις Marine, Κυκλικές κλπ
Batteries Milos
Batteries Milos
logo-marine-fuel-milos

Μπαταρίες αυτοκινήτων, μπαταρίες σκαφών, βενζινάδικο Μήλος, σταθμός μπαταρίας Μήλου,
Στο βενζινάδικο λιβάνιος θα βρείτε Καύσιμα ντίζελ , πετρέλαιο, λάδια, φιαλίδια υγραερίου, φιάλες υγραερίου, γκαζάκια, μπαταρίες και λιπαντικά για ταχύπλοα, ιστιοφόρα, καταμαράν, μηχανοκίνητο σκάφος και ιστιοφόρο. Σε χαμηλές τιμές. Καύσιμα, Ντίζελ, λάδι, εμφιαλωμένο αέριο, λιπαντικά. μπαταρία αυτοκινήτου, μπαταρία φορτηγού, σε προσφορές. Μπαταρίες Μήλος

Eko Λιβάνιος

  • Επικοινωνήσετε μαζί μας

Διανομή μπαταριών στην Μήλο

  • Κεντρικό Λιμάνι – Αδάμαντας
  • Λιμάνι Πολλώνια
  • Βενζιναδικο – Παρασπόρος